Tisztelt Szülők!

8 hét telt el a digitális tanrend bevezetése óta. Ezúton is, újra köszönjük együttműködésüket, segítségüket, gyermekük otthoni tanulásának támogatását!

Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk együtt – szülő, gyermek, pedagógus egyaránt- a mögöttünk hagyott időszakban, de előttünk áll még 4 tanítási hét, illetve a 2019-2020-as tanév lezárása, az év végi értékelés.

Ahhoz, hogy sikeresen zárjuk ezt a tanévet, továbbra is szükséges a gyermekek aktív részvétele a tanórákon, illetve a feladatok elvégzése, a megoldások visszajuttatása a pedagógusok számára, mert ezek adják a digitális oktatásban szerezhető érdemjegyek alapját.

Az év végi értékelés a teljes tanévben – 2019. szeptember 1. és 2020. június 15. közötti időszakban– kapott érdemjegyek  (számonkérések, órai munkák, témazáró dolgozatok értékelései) alapján alakulnak ki, melyeket folyamatosan nyomon követhettek/követhetnek a KRÉTA-rendszerben.

Kérjük Önöket, tekintsék át az eddig kapott érdemjegyeket, illetve nézzenek bele az O365 rendszer pedagógusok által használt moduljaiba (Teams, Outlook), és az ott jelzett hiányokat mielőbb pótoltassák gyermekeikkel az eredményes értékelés érdekében. Figyelmeztessék gyermekeiket az órai jelenlét és munka szükségességére, és a kiadott feladatok pontos, határidőre történő visszaküldésére.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Iskolavezetés