Tájékoztatás 2024.03.09.

A Képviselő-testület módosította  A gyermekek napközbeni ellátása keretében biztosított gyermekétkeztetés, valamint a gyermekintézményekben biztosított egyéb étkeztetés intézményi (nettó) térítési díjáról szóló rendeletét.

A módosított rendeletet itt található:

https://or.njt.hu/onkormanyzati-rendelet/2011-13-SP-291#SZ6@BE2

 

Tisztelt Szülő!

Közzétesszük a 2023/2024-es tanévre szóló, intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez szükséges nyomtatványokat és a hozzájuk kapcsolódó tájékoztatót. Kérjük, hogy kitöltés előtt alaposan olvassa át a tájékoztató szövegét! A nyilatkozato(ka)t legyen kedves hiánytalanul, nagybetűvel, olvashatóan kitölteni!

Az 1. sz. nyilatkozatra a következő évi osztályt kérjük feltüntetni! Évismétlés esetén kérjük az évismétlést az osztály megnevezése mellett külön jelezni!

A kitöltött nyilatkozatokat kérjük, hogy legkésőbb 2023.04.10-ig küldje vissza erre az e-mail címre:   1szgyereketkezes@budaors.hu az alábbiak szerint:

  • Amennyiben állami kedvezményre nem jogosultak, elég csak az 1. számú nyilatkozatot visszaküldeni (akár aláírás nélkül, így nyomtatni sem kell), elektronikus formában.
  • Amennyiben jogosultak állami kedvezményre is, szükséges mindkét nyilatkozatot kitölteni és megküldeni! A nyilatkozatokat szintén elektronikus formában várjuk vissza! A 2. sz. nyilatkozatot csak eredeti aláírással ellátva áll módunkban elfogadni. A 2. sz. nyilatkozat I. pontjának minden adatát legyen szíves kitölteni!

Külön budaörsi iskolákba járó testvérek esetén legyen szíves külön levélben (adott iskola e-mail címére ) küldeni a kitöltött dokumentumokat! Leendő elsős gyermeke nyilatkozatát majd a későbbiekben fogjuk kérni, ha megkaptuk az iskolától a végleges felvételi jegyzéket.

Az iskolában leadott nyilatkozatok nem jutnak el hozzánk.

A nyilatkozatok feldolgozása a napi feladatok mellett folyamatosan történik, kérdés esetén kérjük szíves türelmét a válaszig! A nyilatkozatokat feldolgozás után feltöltjük a szülői webes felület Dokumentumok menüpontjába, külön visszajelzést nem küldünk.

Együttműködését nagyon köszönjük!

 

  1. számú nyilatkozat>>
  2. számú nyilatkozat >>

Hivatal ügyfélfogadási ideje

Hétfő: 13.00-18.00
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8.00-12.00, és 13.00-16.00
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
Péntek: 8.00-12.00

  • Nagy Noémi 06-23/447-904
    pénzügyi ügyintéző
  • Donáth Eszter    Tel.: 23/880-426
    pénzügyi ügyintéző