Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a rendkívüli szünet és a tantermen kívüli digitális oktatás elrendelésére a következő okok miatt került sor.

Egy pedagógus kollégának pozitív lett a második koronavírus tesztje.

A pedagógus kolléga 2020. augusztus 24-28-ig dolgozott az intézményben, augusztus 24-én tantestületi értekezleten vett részt az iskola aulájában, a többi napon csak néhány kollégával került munkakapcsolatba. Ezen a héten tanuló még nem tartózkodott az épületben, így a kolléga sem érintkezett velük.

Első koronavírustesztje 2020. augusztus 28-án készült, melynek eredménye 2020. augusztus 29-én negatív lett. Második tesztje 2020. augusztus 31-én hétfőn készült, mely pozitív eredményt hozott. augusztus 31-től a kolléga már nem jött dolgozni.

Az előírásokat követve, az ÁNTSZ-nek 2020. szeptember 1-jén leadott tantestületi névsor alapján kontaktkutatás kezdődött. Több kollégát 2020. szeptember 11-ig karanténba helyeztek. A karanténba helyezett pedagógusok tünetmentesek, nem betegség, hanem biztonsági okok miatt kerültek karanténba.

Fokozottan betartjuk a biztonsági előírásokat, az épületet azóta is folyamatosan fertőtlenítjük. Szülői felajánlással Immunetec bevonattal láttuk el az épület összes kilincsét, a korlátokat, a wc nyomókat, a manuális csapokat, a villanykapcsolókat, a fertőtlenítő-adagolókat, a lift-gombokat, a büfé tálca rudjait, az ajtók vésznyitóit, az udvari tornaszereket, a wc-ülőkéket.

Bízunk benne, hogy a tantermen kívüli digitális oktatást csak rövid ideig rendelik el.

A tantermen kívüli digitális oktatást a tavaszi időszakban már megismert platformon (OFFICE 365) valósítjuk meg. A jelenleg érvényben lévő órarendi beosztás szerint, ezen a héten a készségtárgyak (testnevelés, technika, rajz, ének-zene) oktatása elmarad.

 

Simsik Zsuzsanna