SegítsVelem MosolyManók!
Idén is nagy szükség van a segítségetekre, hiszen sok rászoruló gyermek számít Rátok!

Iskolánk részt vesz a PontVelem Okos Program MosolyManók akcióban.
Használt, de jó állapotú játékokat gyűjtünk, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa karácsonyra a rászoruló gyermekek részére a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató segítségével.
Mindenféle jó állapotú játék felajánlható!
2023. december 1-ig várjuk a felajánlott játékokat az iskolában.

1. Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba (pl. cipősdoboz) és írd rá a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot! Kérünk, hogy NE tegyél a dobozra masnit vagy szalagot!

2. 2023. december 1-ig vidd be az iskolába a dobozt és tedd le az iskola bejáratánál a gyűjtőhelyre! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. Csomagok maximális mérete: 50 cm x 50 cm x 50 cm. Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudják elszállítani az ajándékokat!

3. Ha a csomagot bevitted az iskoládba, további teendőd nincs. A csomagok célba juttatását az iskola intézi. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél!

Számítunk Rád!
Az ország legnagyobb iskolai karácsonyi akciójában az elmúlt hét év során
közel hetvenezer gyermeknek sikerült örömöt szerezni Nektek köszönhetően,
terveink szerint idén karácsonykor is sok-sok gyereknek varázsolhatunk mosolyt az arcára!