Kedves Szülők és Gyerekek!

A hulladékpiac tavaszi mélyrepülése, valamint a koronavírus helyzet után idén ősszel újból papírhulladék-és használtruha gyűjtést szervezünk. Helyszín: gazdasági udvar.

A papírhulladékot 2020. október 13-15. (kedd-szerda-csütörtök) lehet hozni.

A használtruhát csak 13-án és 14-én (kedden és szerdán) veszünk át.

 FONTOS!!! A járványügyi helyzet miatt tanulók a papírgyűjtés helyszínén nem tartózkodhatnak (segítő osztály sem lesz). A szülőket kérjük a maszkviselésre és a távolságtartásra.

 A papírhulladék átvételénél is korlátozásokat vezettek be. Kérjük az alábbiak betartását:

Háromféle papírhulladékot lehet gyűjteni: újságok, könyvek és irodai papírok.

Amit lehet hozni:

  • napilap, reklámújság, szórólap, magazin, katalógus.
  • Az irodai papírok között lehetnek famentes, fehér, vagy recycling fénymásoló papírok, önátírós tömbök, füzetek, szállítólevelek, minden ami egy irodában papírként előkerül.

Nem veszik át tőlünk, kérjük, ne hozzanak:

  • műanyag lefűző (genotherm), indigó, indigós tömb, gyűrűs karton dosszié
  • barna, vagy színes hullámpapír dobozokat (kartonpapírt), tojástálcákat, tejes-, gyümölcsleveses italoskartonokat, tapétát, poszter, plakátot, papírcsévét, vagy más néven papírcsövet.

Nyomatékosan kérik tőlünk, hogy hullám, karton és ami a tájékoztatóban van, semmiképp ne kerüljön a konténerbe, mert akkor nem fognak fizetni érte!!!! A viták elkerülése érdekében a konténerek kiborításakor azok tartalmáról fotókat készítenek.

A használtruha átvétele

Amit ELFOGADUNK:

Női, férfi és gyerek ruhadarabok; összepárosított cipők, kézitáskák, sapkák, sálak, kalapok; fehérnemű; zokni; lepedő; függöny; törölköző

 Amit NEM fogadunk el:

Paplan, takaró, párna; szőnyeg, fürdőszobai szőnyeg; szakadt, lyukas, koszos és nedves ruhák; munkaruházat; textildarabok, anyagok, nem kész ruhák

 

 

 

Címkék: